taldigital Aps

Kommunikation på rette sted og i rette tid

Giv gæsterne i jeres fysiske områder en digital opslagstavle, som fortæller alt om området.
Det er yderst brugervenligt og let at administrere for jer

// Med digitale informationstavler direkte på mobilen, sikrer I jer, at jeres besøgende altid har den nyeste viden. Det er intuitivt og let at bruge både for jer og for brugerne.

Fremtidens Natur- og kulturformidling i fysiske områder

Fasthold jeres budskaber
I dag er det let at kommunikere på hjemmesider, apps og sociale medier, men i strømmen af information går vigtige budskaber let tabt

Digitale informationstavler er lige ved hånden, når du har brug for dem. De er intuitive og lette at bruge og hvert område kan få sin egen unikke informationstavle

Det er meget enkelt for administratorerne at holde overblikket og styre alle informationer fra et centralt Dashboard

// Med digitale informationstavler forbindes jeres fysiske verden med den digitale.

GØR FYSISKE OMRÅDER TIL MORGENDAGENS DIGITALE OPLEVELSESCENTRE

Kobl jer op på fremtiden
Med digitale informationstavler trækker i på internettets uendelige univers af muligheder. Sensorer på fysiske genstande kan kobles på de digitale informationstavler, så i kan få realtid data ind i organisationen. De digitale informationstavler kan også bruges som en gateway til interaktive oplevelser, hvor jeres besøgende føres ind i jeres andre digitale universer.

Interaktive oplevelser i området
I kan f.eks udgive en podcast. Forestil jer at jeres besøgende lytter til en krimi, som foregår i selvsamme område. Eller at de bringes tilbage i tiden og fortælles om historiens vingesus. Museer eller andre kan lave guidede ture, der fortæller om seværdighederne i området.

Send skoleklasser ud at lære i virkeligheden
Send børnene udenfor. Opbyg læringsoplevelser med naturen som scene. Digitale informationstavler kan være med til at understøtte blended learning aktiviteter, hvor eleverne sendes ud på en virtuel skattejagt med læring for øje. Klasserummet bliver udvidet og eleverne får fysisk aktivitet som ekstra gevinst

Digitale informationstavler er lige ved hånden, når du har brug for dem. De er intuitive og lette at bruge og hvert område kan få sin egen unikke informationstavle.

SE DEN DIGITALE INFORMATIONSTAVLE I AKTION. SKAN QR-KODEN MED DIN MOBIL:

”…En kæmpe mulighed for samrådene i forhold til, at fortælle om deres projekter, samle folk til arrangementer og blive opdateret om nyheder på en tidssvarende måde…”
T.L.
Parkforvalter Aalborg kommune (By og Natur)

Jeres besøgende får følgende:

 • Ingen logins eller download af Apps:
  Jeres besøgende kan tilgå de digitale informationstavler ved hjælp af QR-koder. Der skal ikke downloades applikationer eller andet. Det er som at besøge en almindelig hjemmeside.
 • Byd velkommen til et 100% automatiseret system:
  Nyheder i de Digitale informationstavler kan opdateres direkte fra Instagram eller Facebook uden at administrator behøves at gøre en ekstra indsats. Det er nemt og hurtigt. Det er ligeledes muligt at integrere opdateringer af indhold direkte fra mail-indbakken.
 • En GDPR venlig løsning:
  Vi sikrer os, at jeres privatlivs- og cookiepolitik, samt vilkår for brug skal godkendes forud for adgang til de digitale informationstavler
 • Geo-lokaliseret indhold:
  Ved anvendelse af geolokationer, kan oplevelser skræddersyet til det enkelte område oplåses for.
 • Komplet indholdspakke:
  talDigital leverer komplette løsninger, hvor hovedparten af indholdet er udarbejdet i de digitale informationstavler på forhånd. Det frigør tid til andre arbejdsopgaver for jer.

kontakt os allerede i dag for et uforpligtende møde: