taldigital Aps

hvem er vi?

vores mission

talDigital har en vision om at være en førende aktør i arbejdet med, at bringe erhvervslivet og det offentlige ind i den digitale tidsalder. 

Men vores vision går ud over teknologiske pakkeløsninger. Vi ønsker at være det naturlige valg for ledelsesudvikling i den digitale tidsalder. Vi uddanner ledere, der vil og kan forme fremtiden, så alle kan drage fordel af mulighederne en digital verden.

talDigital har derfor to ben. Som et moderne konsulenthus arbejder vi på den ene side aktivt på at udvikle komplette og innovative løsninger, der bidrager til bæredygtig digital vækst for virksomhederne. På den anden side vil vi gerne udvikle nuværende og kommende ledere som forstår at navigere i det digitale landskab.

Vores konsulenter

Vores teknologikonsulenter har alle en lang videregående uddannelse inden for IT og praktisk erfaring med de enkelte teknologier. Vi  har tidligere arbejdet med IT på strategisk niveau og kan hjælpe dig med at identificere de bedste IT-løsninger for din virksomhed.

Kontakt os for en uforpligtende samtale. Så vil en af vores rådgivere hjælpe med at finde de rette konsulenter til din virksomhed. Vi er diskrete og dybt professionelle og har ekspertise til at tage din virksomhed til det næste niveau.

Vores kerneværdier

talDigital er et konsulenthus med en unik evne til at navigere mellem traditionelle teknologier og innovative løsninger. Vores team består af erfarne og kompetente teknologikonsulenter, der er opdateret med de seneste trends og teknologier. Vores succes er drevet af vores kerneværdier: